Voor wie

Zijn wij voor u de juiste partij?

Voor alle jeugdprofessionals (o.a. kinderopvang, onderwijs, sportvereniging, politie, jeugdzorg en jeugdgezondheidszorg) en ouders zijn wij een betrouwbare, deskundige partner als het gaat om mediawijsheid en mediaopvoeding.
We praten u bij, adviseren en coachen, of helpen u op weg met het ontwikkelen van visie en beleid. We zijn thuis in de straattaal, weten wat er speelt in de kinderopvang, begrijpen de problemen van gemeenten met hangjongeren en kennen de problemen van ouders met de mediaopvoeding.

De klik van kwaliteit

Natuurlijk moet het ‘klikken’ tussen u en ons. Er zitten fijne, hoogopgeleide mensen in ons team, maar belangrijker vinden wij, dat u zelf ziet wat wij toevoegen. We noemen dat de klik van kwaliteit. Geen ouderavond is hetzelfde, geen advies komt van de plank.
Wij zijn niet tevreden voordat u het bent. En daar doen we alles voor: net dat beetje extra. Alles wat we doen is vanuit een professionele gedrevenheid. Als u iemand wilt die voor een boekenbon komt spreken of adviseren, dan zijn wij voor u niet de juiste partij. Maar als u de beste specialisten zoekt — voor een fantastische ouderavond met veel interactie, een perfecte tekst, inspirerende workshops, sprankelende keynotes of rake adviezen — dan hebben wij die voor u.

Probeer het maar

Laat ons hier weten dat u gebeld wilt worden, en we bellen u binnen een werkdag terug, en dan besluit u of het klikt.