Het leven van een influencer

Quinn Bezemer is samen met zijn tweelingbroer Aaron razend populair op TikTok en YouTube. De weg naar internet-roem was kort en behoorlijk onstuimig. De broers hebben zoveel geleerd dat ze graag hun ervaringen rond sociale media delen met kinderen en jongeren. Dat doen ze in samenwerking met Bureau Jeugd & Media. 

Quinn en Aaron bieden een kennismaking met het ‘influencerschap’ en geven tips hoe je zelf een betere content creator kunt worden. Daarnaast hebben de jongens krachtige mediawijsheidtips verwerkt in hun verhaal, voortkomend uit eigen online ervaringen. 

Vragen die voorbij komen tijdens de presentatie van Quinn: 

  • Hoe zijn Quinn en Aaron begonnen? En waar staan ze nu? 
  • Wat doe je als je € 6500.– geboden krijgt om snoep aan te prijzen aan kinderen? 
  • Hoe ziet de wekelijkse routine van Quinn en Aaron eruit? Hoe komen ze op hun ideeën en hoe verwerken ze die tot korte filmpjes? 
  • Hoe ga je om met duizenden haatreacties? Hoe bescherm je je eigen privacy als mensen je telefoonnummer delen in een expose-groep op Telegram (doxing)? 
  • Andere thema’s op aanvraag: hoe ga je om met Whatsapp-stickers, nep en echt online, en online challenges?

Leerlingen mogen reageren op stellingen en kunnen vragen stellen. 

Quinn en Aaron vertellen (soms samen, soms Quinn alleen) hun verhaal vaak aan individuele klassen, maar ze staan net zo lief op een groot podium voor een paar honderd leerlingen. Dan krijgt het optreden het karakter van een show (met bijbehorende Meet & Greet). De tweeling wordt dan begeleid door iemand van ons, die als schakel fungeert tussen de influencers en de zaal — hij of zij managet op vrolijke wijze de vragen en opmerkingen van de leerlingen. 

Ook bij u op school? Vraag hieronder een offerte aan.

Ik ontvang graag een offerte / meer informatie

Laat uw gegevens achter, zodat wij u kunnen mailen of bellen. Bij de toelichting onderaan kunt u aangeven wat wij voor u kunnen doen.

Gegevens van de school of organisatie

Uw gegevens

Toelichting / opmerkingen

Bureau Jeugd & Media