kleurpraat ouderavond Bureau Jeugd & Media

Nieuw: kleurplaat mediaopvoeding

Multitalent Anne Schoonderwaldt van De Oefenfabriek maakt voor ons een kleurplaat die scholen gratis toegestuurd krijgen als ze komend schooljaar een ouderavond bij ons boeken. Hij kan worden geprint en gekleurd door leerlingen (bedoeld voor basisscholen, maar veel volwassen hebben tegenwoordig ook het kleuren herontdekt, lekker rustgevend…) en daarna kan de kleurplaat tegelijkertijd dienen als poster waarmee je de ouderavond kunt aankondingen in de school, op de site of in een email naar ouders.

kleurplaat ouderavond

Anne is hard aan het werk en mailde ons een sneak preview van de kleurpraat. U mag even meekijken… (zie hierboven in de header-foto).

Nieuw aanbod schooljaar 2015 – 2016

Oja, onze ouderavond-agenda loopt zo tegen het einde van het schooljaar alweer lekker vol. Maar we hebben een groot team, er zijn dus nog genoeg mogelijkheden. In het nieuwe schooljaar zullen we iedereen mailen die al eens eerder bij ons is geweest voor een ouderavond. Wilt u ook zo’n mail? Klik dan hier even voor inschrijving op de nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van ons nieuwe aanbod.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gepubliceerd op: 27 juni 2015
Gepubliceerd door: Justine Pardoen