Freek van der Giesen

FvdG_0Freek van der Giesen is vader van pubers, MR-lid van CSG Willem van Oranje te Oud Beijerland en werkzaam in de ICT en telecom-industrie. Internet heeft sinds het begin een belangrijke rol gespeeld in zijn carrière. Freek heeft een open, nuchtere houding over alle nieuwe ontwikkelingen: onderzoek alles en behoud het goede, is zijn devies.

 

 

“Jonge mensen zullen voor hun loopbaan afhankelijk zijn van internet. Ik volg de technische media-ontwikkelingen op de voet, en ik praat ouders graag bij op dat gebied, ook over technische hulpmiddelen in de mediaopvoeding. Ik laat ouders graag zien wat er allemaal kan met media, en hoe belangrijk het is om kinderen daarin mee te nemen.”

Voor Bureau Jeugd & Media geeft Freek van der Giesen ouderavonden en presentaties voor opvoedprofessionals en pedagogisch medewerkers in zijn eigen regio en gastlessen mediamaken aan kinderen.

Twitter: @BureauJM_Freek

Wat anderen zeggen over Freek als spreker:

Wij waren erg tevreden. De inhoud van de avond was goed en Freek presenteerde de avond op een prettige manier. De ouders waren enthousiast en wij als team ook.

Ouders waren erg tevreden over de inhoud en vorm van de presentatie. Het voldeed volledig aan onze verwachtingen. Ik zal het bureau zeker aanbevelen bij collega’s.