Freek van der Giesen

Freek van der Giesen - Bureau Jeugd & MediaFreek van der Giesen is vader van pubers, MR-lid van CSG Willem van Oranje te Oud Beijerland. Hij werkt in de ICT en telecom-industrie. Internet heeft sinds het begin een belangrijke rol gespeeld in zijn carrière. Maar hij wist ook meteen dat het nodig is om kinderen en jongeren te begeleiden om ervoor te zorgen dat ze vooral positieve ervaringen kunnen opdoen.

Freek heeft een open, nuchtere houding over alle nieuwe ontwikkelingen: onderzoek alles en behoud het goede, is zijn devies.

“Jonge mensen zullen voor hun loopbaan afhankelijk zijn van internet. Ik volg de technische media-ontwikkelingen op de voet, en ik praat ouders graag bij op dat gebied, ook over technische hulpmiddelen in de mediaopvoeding. Ik laat ouders graag zien wat er allemaal kan met media, en hoe belangrijk het is om kinderen daarin mee te nemen.”

Voor Bureau Jeugd & Media geeft Freek van der Giesen ouderavonden en presentaties voor opvoedprofessionals en pedagogisch medewerkers in zijn eigen regio en gastlessen aan scholieren.

Twitter: @BureauJM_Freek

Wat anderen zeggen over Freek als spreker:

Wij waren erg tevreden. De inhoud van de avond was goed en Freek presenteerde de avond op een prettige manier. De ouders waren enthousiast en wij als team ook.

Ouders waren erg tevreden over de inhoud en vorm van de presentatie. Het voldeed volledig aan onze verwachtingen. Ik zal het bureau zeker aanbevelen bij collega’s.

De avond is prima verzocht door Freek. Vooraf telefonisch contact, ruim op tijd aanwezig ter voorbereiding. Open en prettig contact met alle aanwezigen, boeiend betoog. Voldoende ruimte voor vragen. Leuke reacties ontvangen van ouders: een bewustwordingsavond.